• Gépjármű-kereskedőknek fejlesztve

 • Gépjármű-kereskedőknek fejlesztve

Együtt fejlődünk, együtt változunk...

éve autókereskedők között

partner

ügyfél

Tudjuk, hogy sok a munka, kevés az idő... Megoldás: a Mobil Office szálgáltatásunk!

Partnereink feladata kizárólag az ajánlás! Ebben az esetben partnerünknek “kizárólag” ajánlói szerepe van. Vállaljuk a személyes ügyintézést az ország egész területén. A Mobil Office program keretében irodánk végzi az ügyfél igények felmérését, kalkuláció készítést, szerződés kötést, szerződések utógondozását.

Nincs adminisztráció

A Mobil Office program keretében irodánk végzi az ügyfél igények felmérését, kalkuláció készítést, szerződés kötést, szerződések utógondozását. Minden adminisztratív munkát munkatársaink végeznek!

Nincs felelősség

Munkatársaink szakmai felkészültsége és tapasztalata garancia arra, hogy ügyfelei szakértő kezekbe kerülnek. Szolgáltatásunkat teljes mértékben a gépjármű értékesítés folyamatának rendeljük alá, biztosítva ezzel a rugalmas és professzionális ügyfél kiszolgálást!

Magas jutalékok

Partnereink számára kiemelt jutalékot biztosítunk, havi elszámolás mellett! Jutalékrendszerünk egyszerű, könnyen átlátható. Az ajánlások után valóban létrejövő szerződésekre alapul.

Maximális kényelem

Fő szempont a gépjármű biztosításoknál is a kiváló ár/érték arány megteremtése mellett ügyfeleink és partnereink kényelmének biztosítása. Ezért is teszünk meg mindent annak érdekében, hogy Önnek tényleg csak a gépjármű eladásával kelljen törődnie.

Egyedi biztosítási megoldások Partnereink számára

Mindent intézünk, Önnek semmi dolga nincs. Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy Ön teljes mértékben a gépjármű értékesítésre koncentrálhasson!

Legyen Ön is Partnerünk, bízza ránk biztosításait!

Hogyan dolgozunk? (5+1)

Első lépés: Ajánlatkérés

Ajánlatkéréseket többféle módon is fogadunk. A cél, hogy Önnek minél kényelmesebb legyen az adatok megadásának folyamata:

1. Ajánlatkérés a honlapon keresztül, ha meghirdetett gépjárműre kér ajánlatot név, telefonszám, email cím megadásával és a hirdetés linkjének bemásolásával (www.hasznaltauto.hu/minta-auto), egyszerűen léphet kapcsolatba velünk.

2. Ajánlatkérés meglévő gépjárműre: Ebben az esetben az info@premiumportfolio email címre várjuk megkeresését. A legegyszerűbb, ha a forgalmi engedély, vagy jármű műszaki adatlapot (ha még nincs forgalomba helyezve) mellékeli továbbá a szerződő adatait megadja: Magánszemély (nem, születési idő, lakhely irányítószáma), jogi személy: (cégnév, adószám). A többi szükséges adatot megtaláljuk.

Második lépés: Ajánlatkészítés

Az egyeztetések után elkészítjük ajánlatát. A könnyebb érthetőség kedvéért négy csomagot alakítottunk ki , melyek eltérő biztosítói szolgáltatásokat tartalmaznak:

Base***
Light****
Optimal*****
Premium*****+VIP

Harmadik lépés: Kiválasztás

Az átláthatóság kedvéért egyetlen táblázatban mutatjuk meg Önnek a díjakat és szolgáltatásokat. Ezután segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő szolgáltatási szintet és biztosítót.

Negyedik lépés: Egyeztetés a biztosítóval

A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében minden ajánlatot engedélyeztetünk a biztosítóval. Így elejét vesszük a vitás helyzetek kialakulásának.

Ötödik lépés: Személyes találkozó, szerződés aláírás, gépjármű fotózás

A szerződés lezárásaként személyes találkozó keretében adjuk át Önnek a biztosítói dokumentumokat és készítjük el az alkuszi szemlét, mely tartalmazza a részletes gépjármű állapotfelvételt is fotókkal kiegészítve, amit a biztosítónak is megküldünk iktatásra.

+1 VIP kiszolgálás

A kapcsolatfelvételtől számítva folyamatosan törekszünk arra, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ügyfeleinket! A szerződéskötés után is mindig elérhetőek maradunk. Valljuk, hogy munkánk fokmérője a kármenedzsment! A bajban nyújtott szolgáltatásunk adja meg igazi értékünket!

Amíg egy átlagos gépjárműre pár perc alatt casco biztosítást lehet kötni, minden különösebb előképzettség nélkül (Megjegyzés: Azért alapvető dolgokkal nem árt tisztában lenni), addig egy csúcskategóriás gépjárműnél ez nem ilyen egyszerű.

Pár percet eltöltve egy biztosító vagy alkusz cég honlapján, gyakran azzal fogunk szembesülni, hogy eredménytelenül zárult munkánk, vagy erős a gyanúnk, hogy valami nem stimmel a kapott ajánlattal. Ennek számos oka lehet, például mert a gépjármű modell nem szerepel az adatbázisban vagy előzetesen engedély köteles. Vagy egy másik eset, hogy élből elutasítja a biztosító az ajánlatunk elfogadását. Ez sajnos elég gyakran előfordul ebben a kategóriában.

Itt jön a képbe a mi munkánk! Megfelelően összeállítani az ügyfél ajánlatát a biztosító kockázatvállalói csoportjának számára. Ez több szempontból is fontos. Egyrészt egy jó előterjesztéssel minimalizálható az elutasítás veszélye, másrészt akár jelentősen csökkenthető a biztosítás díja is! Továbbá elkerüljük a biztosítói “kérdezz-felelek” időrabló tortúráját!

Gépjármű-kereskedői igényfelmérő

Jelölje ki amire szüksége van, hogy ajánlatot tehessünk!

Szívesen várjuk megkeresését!

 • Boldizsár János

  Ügyvezető
  Nyilvántartási szám: 106031433326
 • Molnár Brigitta

  Biztosítási tanácsadó
  Gépjármű biztosítások

  Nyilvántartási szám: 106101255630
 • Árpási Ágnes

  Biztosítási tanácsadó
  Vagyonbiztosítások

  Nyilvántartási szám: 118010203174
 • Szilágyi Judit

  Biztosítási tanácsadó
  Gépjármű biztosítások

  Nyilvántartási szám: 115010648860