• CASCO CSOMAGOK

RÉSZ CASCO

MINIMALISTA MEGOLDÁS

Mire fizet?
Gépjármű lopás, elemi kár

Kiknek ajánljuk?
Aki 100%-ig bíznak vezetési tudásukban és úgy érzik saját hibájukból nem tesznek kárt gépjárművükben. Azonban tartanak a lopástól és az elemi károktól!


Referenciák

TELJES KÖRŰ CASCO CSÖKKENTETT SZOLGÁLTATÁSOKKAL

KOMPRUMISSZUM KÉSZEK MEGOLDÁSA

Mire fizet?
Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár

Kiknek ajánljuk?
Akik teljeskörű biztosítási védelmet szeretnének, de elvárásuk az alacsonyabb árfekvés. Ezért hajlandóak a széles körű de csökkentett tartamú biztosítás megkötésére is. Pl: A biztosító meghatározhatja a javító szervizek és/vagy a felhasználható alkatrészek körét. Továbbá csökkentheti az egyes szolgáltatások limitösszegét!


Referenciák

TELJES KÖRŰ CASCO

TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS

Mire fizet?
Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár

Kiknek ajánljuk?
Akik teljeskörű biztosítási védelmet szeretnének. A fizetett díjért ellenében teljes szabadságot kívánnak a javító szerviz kiválasztásánál és nem akarnak limitált összegű kifizetéseket sem az egyes kártípusoknál.


Referenciák

TELJES KÖRŰ CASCO +15 EXTRA

A VIP MEGOLDÁS

Mire fizet?
Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár, vételár garancia kiegészítő, hibás tankolás biztosítás, bennülők baleset biztosítása, háztól házig kiegészítő biztosítás, poggyászkár kiegészítő biztosítás, kölcsöngépjármű kiegészítő szolgáltatás, műszaki asszisztencia, jogvédelem, sofőrszolgáltatás, elektroakusztikai plusz biztosítás, utasbiztosítás

Maradvány plusz kiegészítő biztosítás

Kiknek ajánljuk?
Akik a teljeskörű biztosítási védelmen kívül, olyan megoldást keresnek, mely minden lehetséges igényre fedezetet nyújt ezenkívül VIP szintű kiszolgálást szeretnének!


Referenciák

Teljes körű casco +15 extra általános infó

Ez a biztosítás akkor jó választás, ha nemcsak az autót, hanem a sofőrt, az utasokat és a náluk lévő értékeket is védelemben szeretné részesíteni, kár esetén pedig prémium szolgáltatásokkal fokozná a gyors és rugalmas kiszolgálást.

Mit tartalmaz?
Ez a biztosításunk 5 kiegészítő biztosítási csomagot, illetve 3 választható kiegészítő biztosítást tartalmaz, ami 15 szolgáltatást jelenthet az alapvédelmen túl:

+ Smart mobilitás csomag
+ Értékőrző csomag
+ Gondoskodás csomag
+ Komfort csomag
+ Prémium elektronikai csomag

Hibás tankolás biztosítás

50 000 Ft / év határig díjmentesen téríti azokat a károkat, amelyek azért keletkeznek az autóban, mert nem az előírt üzemanyagot tankolták bele. A biztosítás csak Magyarország területén érvényes.

Műszaki hiba assistance szolgáltatás

Autója műszaki okok miatt nem indul el? Ilyenkor segít a Műszaki hiba assistance szolgáltatás, amelyet társaságunk a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosít. Nem kell mást tennie, csak felhívnia 24 órás autós segélyvonalunkat, és máris érkezik a segítség!

A Generali Autós Assistance vonala: (36-1) 458-4451.

Mit tartalmaz?
 • Helyszíni javítás
 • Autómentős szállítás

Ha a helyszínen nem lehet az autót elindítani, vagy kocsiját autómentő szállította el, szükség esetén a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatások egyikével:

 • Hazautazás megszervezése bel- vagy külföldről
 • Úti célhoz történő továbbutazás megszervezése
 • Ha az úti célhoz történő utazás várható költsége nem magasabb, mint a hazautazás költsége, akkor megszervezzük belföldről vagy külföldről történő továbbutazását.
 • Bérautó szervezése
 • Ha autója javítása elhúzódik, bérautó szervezéssel nyújtunk segítséget.
 • Éjszakai szállás megszervezése bel- vagy külföldön

Érvényessége: A biztosítás a földrajzi Európa területén érvényes. Törökország ázsiai területére és a volt Szovjetunió utódállamaira – Észtország, Lettország és Litvánia kivételével – a biztosítási védelem nem terjed ki. A biztosítás keretében nem vonunk le önrészt.

Újérték kiegészítő biztosítás

Az autó 3 hónapos koráig díjmentes!

Ha autóját ellopják vagy totálkáros lesz, azt az árat térítjük meg, amennyibe a kocsi a megvételekor került. A biztosítás az autó három hónapos koráig díjmentes, de igény esetén egyéves korig meghosszabbítható.

Avulásmentességi kiegészítő biztosítás

Autóját ért kár után a javítás során kocsija új beépített alkatrészeket és új fényezést kaphat, amelyek megnövelhetik autója értékét. Ezt a különbözeti összeget alap esetben levonjuk a szolgáltatásunkból. Ha viszont avulásmentességi kiegészítő biztosítást köt, akkor ez a levonás az alkatrészek és a fényezés költségéből nem történik meg, csak az önrészt kell kifizetnie.

Maradvány plusz kiegészítő biztosítás

Ha autója totálkáros lesz, a Generali csoport tagjaként az Autotal Kft. segít a roncs tárolásában és a legkedvezőbb áron történő eladásában.

Vételár garancia

Ha egy autó baleset következtében totálkáros lesz, sokszor tanácstalanok vagyunk, hogyan tovább. Érdemes-e megjavíttatni, vagy már csak a roncs értékesítése van hátra? 

A Vételár-garancia biztosítás segítséget nyújt autója megjavításához. Ha a javítás nem lehetséges, kifizetjük a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet. 

MIT TARTALMAZ?

Totálkár esetén a szolgáltatási összeg kiszámításakor az autó káridőponti értékét vesszük alapul, tehát azt az értéket, amennyit az autó a kár bekövetkezése előtti pillanatban ért. Ezt az értéket az EUROTAX, azaz egy széles körben elfogadott értékelési rendszer alapján állapítják meg.

Ezután megállapítjuk a sérült roncs értékét, majd ezt levonjuk a káridőponti értékből: így jön ki a szolgáltatási összeg. Ezután lehet eladni a roncsot. 

FONTOS TUDNIVALÓK:

Gazdasági totálkár

Amikor az autó javításának költségei aránytalanul magasak az autó piaci értékéhez viszonyítva.

Műszaki totálkár

Amikor az autó olyan mértékben sérül, hogy műszakilag nem lehet megjavítani, és a sérülések miatt már nem lehet vagy nem ajánlott használni.

A Vételár-garancia biztosítás a Komplett casco mellé köthető, legfeljebb 6 éves autóra, az autó vásárlásától számított 60 napon belül, 2 vagy 3 éves határozott időtartamra. 

Benneűlők balesetbiztosítása

Kártérítést nyújt baleseti sérülés esetén a gépjármű vezetőjének és utasainak egyaránt, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e. A biztosítás a földrajzi Európa területén érvényes, maximális összege 1.000.000 Ft.

Háztól-házig kiegészítő biztosítás

Az autó sérülése esetén gondoskodunk a szervizbe szállításáról és a javítás utáni hazaszállításáról is. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.

Poggyászkár kiegészítő biztosítás

Törés, lopás, rablás és elemi károk miatt megrongálódott vagy megsemmisült útipoggyászok után fizet a földrajzi Európa területén, maximális összege 100.000 Ft/év.

Autóstárs jogvédelmi kiegészítő biztosítás

Ha például egy közlekedési szabálysértés vagy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset miatt védelemre van szüksége, ez a kiegészítő biztosítás megkíméli a jogi ügyintézés terheitől és költségeitől. 

Mit tartalmaz?

 • Kártérítési jogvédelem 
 • Büntetőjogi és szabálysértési jogvédelem 
 • Szerződéses jogvédelem 
 • Vezetői engedéllyel és az autó okmányaival kapcsolatos jogvédelem 
 • Előzetes képviselet jogvédelme (8 napon túl gyógyuló személyi sérülés esetén)

Hol érvényes?

A biztosítás az olyan esetekre terjed ki, amelyek Magyarország területén következtek be, illetve a magyar bíróság vagy hatóság jogkörébe tartoznak. 

A szolgáltatás felső határa: 1 000 000 Ft / év.

Háztól-házig plusz kiegészítő szolgáltatás

Autója sérülése esetén azonos árkategóriájú bérautóról gondoskodunk, és a sérült autót szervizbe szállítjuk. A javítás végeztével autóját hazaszállítjuk, a bérautót pedig visszavisszük. A szolgáltatás a bérautó bérleti díját nem tartalmazza. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100.000 Ft/év.

Kölcsöngépjármű kiegészítő szolgáltatás

Fedezzük a kölcsönautó bérleti díját, ha azért van rá szüksége, mert autója totálkáros lesz, ellopják, vagy más olyan kár esik benne, amire cascója érvényes. A szolgáltatás maximális összege 100.000 Ft/év.

Sofőrszolgáltatás kiegészítő biztosítás

Biztonságban úti céljához viszi autójával együtt, ha valami miatt nem tudja vezetni autóját, például fáradt, vagy alkoholt fogyasztott!

Fontos! A szolgáltatás kizárólag Optimál Prémium casco biztosításhoz választható. A sofőrszolgáltatás Magyarország területén évente kétszer, max. 30.000 Ft/év összegig vehető igénybe. 

Elektroakusztikai plusz kiegészítő biztosítás

300.000 Ft/év szolgáltatásig díjmentes!

Az autóban található CD-lejátszó, DVD-lejátszó, hangfal, erősítő, illetve tartozékainak lopás- vagy más casco-kára után fizet, ha a kár a földrajzi Európa területén következett be. Igény esetén 600.000 Ft/év szolgáltatási összeg választható külön díj ellenében.

Smart poggyász kiegészítő biztosítás

Ha autózáskor magával viszi mobiltelefonját, laptopját, notebookját, táblagépét, ennek a biztosításnak köszönhetően biztonságban tudhatja ezeket lopás, rablás vagy bármilyen más kár esetén, amelyre a casco érvényes. A szolgáltatás összege maximum 300.000 Ft/év.

Utasbiztosítás

Ha külföldre indul, fontos, hogy már az utazás előtt gondoskodjon a megfelelő biztonságról. Egy külföldön kialakult váratlan betegség vagy baleset esetén nemcsak a nyelvi nehézségek okozhatnak gondot, hanem a plusz kiadások is komoly anyagi terhet jelenthetnek. 

MIT TARTALMAZ?

 • Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás
 • További utazási segítségnyújtás
 • Autó-segítségnyújtás alapszolgáltatások (információ autómentő cégről, sofőr küldése betegség vagy baleset esetén)
 • Poggyászbiztosítás
 • Jogvédelmi segítségnyújtás és biztosítás
 • Az EUB 24 órás segítségnyújtó szolgálattal áll rendelkezésére. EUB-Assistance: +36 465 3666

A biztosítás Európában érvényes. (Kivéve: Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán és Grúzia.) A biztosítás nem érvényes az olyan országokban vagy térségekben, amelyek a kockázatviselés első napján szerepelnek a Magyarország Külügyminisztériuma által nem javasolt utazási célországok és térségek között, illetve amelyekről ez elmondható a beutazás napján. 

Szívesen várjuk megkeresését!

 • Boldizsár János

  Ügyvezető
  Nyilvántartási szám: 106031433326
 • Molnár Brigitta

  Biztosítási tanácsadó
  Gépjármű biztosítások

  Nyilvántartási szám: 106101255630
 • Árpási Ágnes

  Biztosítási tanácsadó
  Vagyonbiztosítások

  Nyilvántartási szám: 118010203174
 • Szilágyi Judit

  Biztosítási tanácsadó
  Gépjármű biztosítások

  Nyilvántartási szám: 115010648860